2013. november 25., hétfő

START!

Hey, ez egy egyszerű blog rólam, egy átlagos figura útjáról, az ösvénykeresésről, annak megleléséről, az álmokban való hitről, azok hajthatatlan le nem mondásáról, eléréséről és éléséről. Nem másnak, csak magunknak való megfelelésről. A bemocskolódásról, a paradicsomból való kiűzetésről, a ténfergésről, a megtérésről és a visszatérésről. Arról, hogy az élet sodrásában, egy óvatlan pillanatban keletkezik lelkünkön egy hajszálrepedés, melyen keresztül kezd becsörgedezni a homok, és mily’ végzetes lehet, ha már terjed ez a sivatag.

Ez az én sajátos real-time Zabhegyezőm, képregényes formában dokumentálva. Mert vallom, hogy egy bizonyos korban mindenkinek meg kellene írnia a saját Zabhegyezőjét, ahogy azt tette például maga J.D. Salinger, Enrico Brizzi, Ethan Hawke, vagy Gerlózcy Márton.

A következő hét posztban azonban lefutom a kötelezőnek érzett tiszteletköröket a zene oltárán, mert rengeteget köszönhetek ezeknek a szubkultúráknak és a belőlük milliónyi irányba mutató hivatkozásoknak, utalásoknak.

Köszönöm mindenkinek, akik vezetik a kezem tintázáskor és írják a történetet. Respekt Neked, ha olvasod.

üdv,
Adam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése